Forandring fryder

Soldat i motstandsbevegelsen “Fritt Norge” den ene dagen…

Denne uka har jeg gjort noe helt annet enn det jeg pleier! Jeg har hatt flere statistroller i innspillingen av ”Okkupert, sesong 2”. Jeg ble forespurt på grunn av min bakgrunn i Forsvaret, jeg hadde tid og det hørtes gøy ut, så jeg sa ja.

Det er gøy å leke og bli dyttet litt ut av komfortsonen sin. Det er jo som kjent der magien skjer 😉 Og så var det utrolig spennende å se et stort filmteam i aksjon! Masse dyktige mennesker med ekstrem kompetanse på hver sine områder som skal jobbe sammen under tidspress. Regissør, skuespillere, instruktører, kamera, lys, lyd, kostyme, sminke, statister, ansvarlige for militære kjøretøyer og våpen, catering og mange, mange flere. Alle var veldig løsningsorienterte og holdt hjulene i gang, slik at både effektivitet og kreativitet fikk blomstre side om side. Jeg ble rett og slett imponert!

…og livvakt for PST-sjefen dagen etter.

Den første dagen kom jeg i kontakt med noen spennende folk fra et eventbyrå som heter ”Armydays”. De disponerer en flott plass i nærheten av Gardermoen og har masse å tilby bedrifter og andre som ønsker seg en spennende og annerledes dag. De tilbyr blant annet stridsvognkjøring, turer med helikopter, leirdueskyting og mye mer. Gjerne i kombinasjon med god mat, konferanser, teambuilding, kick-off, foredrag og møter. Les mer om Armydays her: www.armydays.no. Veldig hyggelige og flinke folk. Jeg håper jeg får muligheten til å samarbeide med dem ved flere anledninger.

Neste uke er det tilbake til hverdagen igjen med masse kurs og foredrag på programmet. Gleder meg allerede!

Posted in Ukategorisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *